Vi erbjuder en grundskoleutbildning som ger varje elev de bästa förutsättningarna för en global framtid. Vi lägger lika stor vikt vid de akademiska som de estetiska ämnena, vilket märks i studieresultaten.

Anmäl gärna ditt intresse eller kontakta oss för att besöka skolan: Du når vår rektor Anna Fondell Persson på mejl: anna.fondellpersson@dibber.se tel: 0702-760864

Dibber International Helsingborg (F–6)
– en skola med internationell inriktning

Hos oss syns varje elev

Välkommen till en skola där varje elev syns. Vi vill att varje elev ska få möjlighet att känna sig unik och värdefull. Vår ambition är eleverna ska ges de bästa förutsättningarna för att lyckas i skolan – känna glädje, stolthet och gemenskap.

Internationell inriktning

Genom den internationella inriktningen vill vi utbilda elever för framtidens globala samhälle. Inriktningen utgår från fyra pelare i sin pedagogik: IB, tvåspråkighet, akademiska och estetiska ämnen samt teknologi och innovation. Läs mer här.

Digitalisering och miljö

Skolans miljö, material och inte minst pedagoger ska locka till ett lustfyllt lärande för livet. För att få så hög måluppfyllelse som möjligt ser vi digitala lärverktyg som centrala i undervisningen.

På min förra skola blev jag inte utmanad, det blir jag här. Vi har mycket plats och utrymme, vår skola är som en fin herrgård
- Hedda, årskurs 2

Köplats

För att ställa ditt barn i kö, fyll i formuläret via länken.

Sök plats

Kontakt

Dibber International Helsingborg